Dienstag, 1. September 2015

Dyrehold

Vi skal til og have 20 høns. Vi har selv bygget hønsehuset (skuret). Hønsene kan ikke lægge æg så de har ikke brug får en rede. Vi holder dem i ca 6 til 8 uger hvorefter de bliver slagtet.

Jeg får hjælp fra hele familien og vi bygger et hegn, så vores høns både har mulighed får at være inde i hønsehuset og ude på grasset.


















Maden og vand står klar. Hønsene skal have mad og frisk vand en gang om dagen. Jeg har valgt en vandautomat fordi en høne drikker 200 ml vand dagligt – dvs. at 5 høns drikker 1 liter vand om dagen og fordi vi får 20 høns har vi to vandautomater en på 10 liter og en på 30 liter.
http://www.hønsegården.dk/alt-om-hons/pasning.htm Vores høns for købt hønsefolder, som er en blanding af mais, fiskemel, sojamel, kalk mm.





Den 2. September er 20 små høns flyttet ind i vores hønseskur.
De for frisk vand og mad hver dag og vokser hurtigt.





1 Kommentar:

  1. Hej Lone

    Spændende med høns - anvend den litteratur der er beskrevet i dyreholdsopgaven til at underbygge dine argumenter. Vil du skrive et nyt indlæg (post) næste gang du skriver om dyreholdet, i stedet for at skrive videre i det sammen - vi opdager ikke at I tilføjer i gamle indlæg ;-)

    AntwortenLöschen